"Dupli pas" Bentancura i Dybale je nešto posebno

Fudbalska komedija

"Dupli pas" Bentancura i Dybale je nešto posebno

Sinoć ja na Allianz stadionu u Torinu odigran Derby d'Italia, a Juventus je zahvaljujući golu Mandžukića slavio minimalan trijumf.

Imao je i Inter svoje šanse, ali je Juventus jednostavnom akcijom i golom Mandžukića iz 66. minute došao do nove pobjede.

Samo nekoliko minuta prije gola, viđena je i komična situacija u režiji fudbalera Juventusa, Rodriga Bentancura i Paula Dybale.

Bentancur je, naime, snažno napucao Dybalu u lice, a kako mu se lopta nakon toga vratila, Urugvajac je samo nastavio igru kao da je sa Argentincem odigrao dupli pas.

Očekivano, snimak ovog "duplog pasa" brzo se proširio društvenim mrežama...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi