Durak: Pokušat ćemo Olimpiku pomrsiti račune

Prvotimac Rudara za SportSport.ba

Durak: Pokušat ćemo Olimpiku pomrsiti račune

S. Mlaćo

Jedan od derbija 15. kola Prve lige FBiH igra se sutra na Otoci.

 Snage će odmjeriti Olimpik i Rudar Kakanj, a domaći tim je svakako blagi favorit. Ipak, Kakanjci sigurno imaju kvalitetnu ekipu, te će učiniti sve da pokvare planove svom subotnjem rivalu.

Za SportSport.ba je pred ovaj meč govorio ofanzivac Rudara Dženan Durak, koji je nosio dres popularnih Vukova sa Otoke.

"Očekujem jednu jako tešku i zahtjevnu utakmicu. Mislim da to neće biti jedna od onih utakmica koje su lijepe za oko, nego od onih sa dosta borbe i trke na terenu. Ekipu Olimpika poznajem jako dobro, jer sam protiv većine tih igrača već imao priliku igrati", istakao je Durak za SportSport.ba te dodao.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Svi znamo da je Olimpik jedan od glavnih kandidata za ulazak u Premijer i da su doveli puno kvalitetnih igrača sa premijerligaškim iskustvom koji su odlično vođeni od strane Mirze Varešanovića. Mi idemo na Otoku da pokušamo pomrsiti račune Olimpiku i vjerujem da će svaki igrač koji istrči na teren dati svoj maksimum i da se vratimo u Kakanj sa pozitivnim rezultatom", dodao je Durak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi