Đurić hvata ritam: Postigao novi gol za Salernitanu
U.S. Salernitana 1919

Golgeterskom postu došao kraj

Đurić hvata ritam: Postigao novi gol za Salernitanu

Novo kolo italijanske Serie B donijelo je novi gol Milana Đurića u dresu Salernitane.

Ovaj bivši reprezentativac BiH u Italiju se vratio ljetos s ciljem da oživi karijeru, a nakon što je protekle sedmice poslije gotovo godinu dana zabio gol, u strijelce se upisao i večeras.

Ovoga puta Đurić je zatresao mrežu Spezije, bio je to ujedni i vodeći gol za Salernitarnu kojim je na poluvrijeme otišla s minimalnom prednošću, ali u nastavku uslijedio je preokret. Prvo je Mora u 58. minuti donio izjednačenje Speziji, a onda je u nadoknadi drugog dijela isti igrač asitirao Capradossiju za, ispostavit će se, konačnih 2:1.

Đurić se na terenu zadržao sve do 79. minute kada ga je zamijenio na terenu Vuletich.

Serie B, 31. kolo:

Spezia - Salernitana 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi