Zaboravljeni Milan Đurić zabio nakon skoro godinu

Spasio tim poraza

Zaboravljeni Milan Đurić zabio nakon skoro godinu

A. Čaušević

Jedan od igrača kojeg nema u reprezentaciji  BiH otkako je selektor postao Robert Prosinečki je napadač Milan Đurić.

Đurić je imao veoma turbulentu prošlu sezonu obilježenu povredama, a ljetos se vratio u Italiju potpisavši za Salernitanu.Stameni napadač je jučer postigao svoj prvijenac u dresu kluba sa juga Italije.

Salernitana je dočekala Veneziju i svojim navijačima priredila neugodno iznenađenje. Vodili su gosti golom Bocalono iz 10. minute, da bi konačnih 1:1 Đurić postavio u 80. minuti.

Đurić je tako prekinuo post od skoro godinu. Posljednji gol postigao je sredinom aprila u porazu Bristol Cityja protiv Middlesbrougha rezultatom 2:1.

Top Komentari

Adnanos
Ovaj igrač je mogao puno vise. Tako je bio dobar samo nije bilo sreće
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti