Mediji u Italiji 'napali' Đurića, ovaj ih tuži jer su objavili lažnu vijest

Ne ide baš najbolje bh. napadaču

Mediji u Italiji 'napali' Đurića, ovaj ih tuži jer su objavili lažnu vijest

Milanu Đuriću (28) u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje, kako na terenu, tako i izvan njega.

Bh. napadač se ljetos vratio u Italiju zamijenivši Bristol City sa Salernitarom, ali u ovom drugoligašu nije ni sjenka igrača koji nas je do prije nekoliko godina često znao obradovati golovima u reprezentativnom dresu. Na 16 odigranih utakmica u Serie B upisao je tek jednu asistenciju.

Zbog blijedih predstava Đurić je u posljednje vrijeme sve češto izložen kritikama, a sada se na udaru tamošnjih medija našao jer navodno sedmogodišnjem djetetu u jednom od tržnih centara nije želio dati - autogram. To je, očekivano, izazvalo veliku reakciju, međutim ispostavilo se kako je riječ o lažnoj informaciji, zbog čega je Đurić pojedine medije odlučio i tužiti.

"Kategorički demantujem informacije objavljene na portalima Tuttosalernitana i Tuttomercatoweb u vezi s mojim odbijanjem da pozdravim i potpišem majicu djetetu. Onoga ko je izmislio ovu priču, direktno će kontaktirati moj advokat. Ja sam porodičan čovjek i ne dopuštam da moju ozbiljnost i odgoj ukaljaju ovi ljudi", poručio je Đurić putem društvenih mreža.

U međuvremenu Tuttosalernitana je uputila izvinjenje Đuriću za sporni tekst, istakavši kako će u buduće Đurića, kao i ostale igrače Salernitane, ocjenjivati samo na osnovu onoga što pokažu na terenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi