Đurić postavio ciljeve: Najmanje deset golova želim dati

Ponovo u Italiji

Đurić postavio ciljeve: Najmanje deset golova želim dati

Bh. napadač Milan Đurić nakon godinu i pol dana provedenih u engleskom drugoligašu Bristol Cityju vratio se u Italiju.

Nova stanica u Đurićevoj karijeri je Salernitana s kojom je zvanično potpisao trogodišnji ugovor, a ovo će mu ujedno biti i šansa da oživi svoju karijeru, koja je već neko vrijeme u padu.

Uoči sezone optimistima ne nedostaje ni kod samog Đurića. Što se njega lično tiče, ciljevi su jasni.

"Inače nisam golgeter, obično se trudim da pomognem timu i saigračima da zabijaju golove. Ali, eto, nadam se da ću uspjeti postići ove sezone dvocifren broj pogodaka", kazao je Đurić, čiju izjavu prenose italijanski mediji, pa se osvrnuo na sezonu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Mislim da imamo kvalitetan tim, da možemo napraviti dobar rezultat, međutim Serie B je zanimljivo prvenstvo. Teško je predvidjeti šta će se na kraju dogoditi", istakao je Đurić.

Đurić se također nada kako će dobrim igrama u dresu Salernitatane izboriti i povratak u reprezentaciju BiH.

Top Komentari

MHSEAD
SRETNO I ZELIM TI BRZ POVRATAK U REPREZENTACIJU, SVOJIM IGRAMA I ZALAGANJEM U REPREZENTACIJI SI TO ZASLUZIO
11 1
MHSEAD
zeljno cekamo tvoj povratak u reprezentaciju, SRETNO
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi