Đurić pred novim angažmanom, igrat će u Seriji A?

Nakon odlične sezone

Đurić pred novim angažmanom, igrat će u Seriji A?

A. Čaušević

Serija A bi sljedeće sezone mogla biti bogatija za još jednog bh. napadača. U pitanu je dobro poznato ime na Apeninima, Milan Đurić. 

Đurić je član Salernitane s kojom nije uspio izboriti promociju. Igrao je sjajno cijelu sezonu te oborio vlastiti rekord po broju postignutih golova.

Naime, robusni napadač je u 12 navrata tresao protivničke mreže, zato i ne čudi zašto ga žele klubovi iz Serije A.

Za povremenog reprezentativca BiH interes je počela pokazivati Sampdorija i eventualni prelazak u klubi z Đenove bi sigurno iskorak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Đurić je već ranije igrao u Seriji A kao član Cesene. U najjačem rangu italijanskog fudbala uspio je upisati 28 nastupa i zabiti dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije