Đurić: Prelazak u AEK bi bio korak naprijed u karijeri

Dao izjavu za grčke medije

Đurić: Prelazak u AEK bi bio korak naprijed u karijeri

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić bi ovog ljeta mogao preseliti u Grčku i postati fudbaler AEK-a.

Povodom toga, 26-godišnji napadač je za grčke medije prokomentarisao interes AEK-a i rekao kako ne bi imao ništa protiv toga da karijeru nastavi u ovom klubu.

"O AEK-ovom interesu za mene sam čitao u italijanskoj štampi. Za sada, sve se svodi na špekulacije, jer zvanična ponuda nije stigla", započeo je Đurić, te nastavio:

"Prelazak u AEK bi bio korak naprijed u mojoj karijeri. To je veliki klub koji se vratio u vrh grčkog fudbala i naredne sezone će igrati u Evropi. Znam da AEK ima fenomenalne navijače, gledao sam njihove klipove na internetu. Sa Cesenom imam ugovor do ljeta 2018. godine i sve će zavisiti od toga šta će reći čelnici".

Potražite više informacija na temu Super League:

Milan Đurić je dodao i da je blizak prijatelj sa Gojkom Cimirotom, fudbalerom PAOK-a, koji mu je rekao dosta toga lijepog o grčkom fudbalu i o toj državi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi