Đurić pogodio, Cesena poražena kod Brescije

Seria B, 22. kolo

Đurić pogodio, Cesena poražena kod Brescije

Fudbaleri Brescie pobijedili su danas Cesenu na domaćem terenu u okviru 22. kola Serije B.

Konačan rezultat meča bio je 2:1.

Gosti su poveli u 24. minuti kada je reprezentativac Bosne i Hercegovine Milan Đurić pogodio za 1:0. Ipak, fudbaleri Cesene našli su se u velikom problemu u 45. minuti kada je Molina dobio direktan crveni karton.

Domaći su prednost igrača više iskoristili u nastavku meča. Igrao se 59. minut kada je Caracciolo pogodio za 1:1. Kada se činilo da će ekipe podijeliti bodove, gosti su dobili novi crveni karton.

Cascione je bio neoprezan u vlastitom šesnaestercu, skrivio penal i dobio crveni karton. Gosti su iskoristili najstrožiju kaznu, a precizan je bio Caracciolo za svoj drugi gol na meču.

Cesena je nakon ovog remija 8. na tabeli, dok se Brescia popela za jedno mjesto i sada su 5. na tabeli.





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti