Đurić spašava Bristol, pljušte pohvale sa svih strana

Slave bh. napadača

Đurić spašava Bristol, pljušte pohvale sa svih strana

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački napadač Milan Đurić dočekao je prvijenac u dresu Bristol Cityja.

Đurić je nedavno stigao u Bristol iz Cesene, ali u prvih nekoliko susreta jednostavno ga nije išlo. Međutim, danas je pogodio i to za pobjedu nad Rotherhamom od 1:0.

Bh. napadač je s klupe čekao šansu, ušao je u 58. minuti i onda glavom pogodio za veliko slavlje domaćih. Đurić je tako pokazao da nije uzalud doveden i navijači Bristola sada vjeruju da će upravo na krilima Đurića njihov klub bezbrižno dočekati kraj prvenstva.

Bristol je nedavno potpisao napadača Matta Taylora, tu je i sjajni Tammy Abraham, ali svejedno - vjerujemo da će nakon današnjeg gola Đurića na teškom gostovanju protiv Derbyja zaigrati od prve minute.

A nakon današnje Đurićeve partije dosta je pozitivnih komentara na Twitteru. Navijači Bristola promijenili su mišljenje o dugokosom napadaču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi