Đurićeva majstorija nedovoljna Ceseni

Serija B

Đurićeva majstorija nedovoljna Ceseni

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Milan Đurić oporavio se od povrede i danas je zaigrao za Cesenu protiv Avellina, te je postigao sjajan gol.

Đurić je već u 13. minuti uhvatio loptu na volej i poslao je u mrežu Avellina, a rezultatom 1:0 okončano je prvih 45 minuta.

U nastavku potpuni preokret. Bastien je u 53. minuti izjednačio na 1:1, a 10 minuta kasnije Castaldo zabija za, ispostavilo se na kraju, pobjedu Avellina.

Arini je u 82. minuti isključen u gostujućem timu, ali to nije utjecalo na konačan ishod meča. Đurić je zamijenjen u 66. minuti, a u 59. je dobio javnu opomenu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Cesena je sedma u Seriji B nakon 21 kola sa 31 bodom, dok osmoplasirani Avellino ima isti broj bodova.


Milan Djuric Goal Cesena 1-0 Avellino 27.12... by enteritament

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.