Đuričković prva akvizicija crno-bijelih za ljeto?

Zvezda ga kalila, Partizan ga kupio

Đuričković prva akvizicija crno-bijelih za ljeto?

D. Vejo

Prema pisanju srbijanskih medija, vezni igrač Radničkog iz Niša Petar Đuričković koji je svoje prve fudbalske korake napravio u Crvenoj zvezdi mogao bi da od ovog ljeta brani boje Partizana.

Ovom 24-godišnjaku ističe ugovor na ljeto ove godine, što su u taboru crno-bijelih s oduševljenjem dočekali. Naime, Đuričković je već duže vrijeme pod budnim okom skauta tima iz Humske. Svojim sjajnim partijama u dresu Nišlija privukao je interesovanje mnogih superligaša.

Ukoliko dođe do transfera u Partizan, biće da se lako tim iz Ljutice Bogdana "dokopao" sada već provjerenog fudbalera koji čini okosnicu veznog reda Radničkog.

Podsjetimo, Petar Đuričković je u Niš stigao 2012. godine kao pozajmljeni igrač Zvezde. Međutim, dobrim igrama čelnici Radničkog odlučili su da otkupe ovog mladog igrača što je po svemu sudeći bio pravi potez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi