Dušan Bajević iznenadio sastavom i nas, a tek Poljake...
Foto: UEFA.com

Poznato prvih 11

Dušan Bajević iznenadio sastavom i nas, a tek Poljake...

E. Škorić

Drugu utakmicu Lige nacija bh. nogometna reprezentacija igra večeras od 20:45 sati u Zenici protiv Poljske.

Nakon remija u Firenci protiv Italije (1:1), Zmajevi su spremni da odigraju još jedan dobar meč i da upišu nove pobjede. Želja svih je pobjeda, no Poljska nije reprezentacija protiv koje bi bod bio razočarenje.

U svakom slučaju, puno očekujemo od izabranika Duška Bajevića u ovom meču, a on je za ovaj duel spremio sljedeći sastav:

Begović, Kvržić, Saničanin, Bičakčić, Ćivić, Hadžiahmetović, Bešić, Hajradinović, Gojak, Hodžić i Koljić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Dakle, Edin Džeko je ostao na klupi, kapitensku traku preuzima Begović, na gol umjesto Šehića ide Begović, a od prve minute je umjesto Gojka Cimirota Muhamed Bešić, dok je Višću zamijenio Haris Hajradinović.

Poljska u sastavu: Fabianski, Rybus, Bednarek, Glik, Kedziora, Krychowiak, Goralski, Grosicki, Zielinski, Joziwak, Milik.

Top Komentari

SilverTownBoys1333
Imas daMu Baja. Sretno momci. Dosta je i bilo istih imena stalno. Neka svi dobiju priliku da pokazu sta znaju i koliko mogu!
44 2
elvirbaljic
Licno misljenje da je Bajevic mozak. Da ovim promjenama uneo je takmicarski duh u igrace, i dao do znanja da nikome mjesto nije zagarantovano. Po meni ga niko i ne zasluzuje osim Dzeke i Visce..
28 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi