Dušan Bajević: Ni u jednom trenutku ne treba da sumnjamo u sebe

Nakon žrijeba u Amsterdamu

Dušan Bajević: Ni u jednom trenutku ne treba da sumnjamo u sebe

E. Škorić

Nakon današnjeg žrijeba UEFA Lige nacija za sezonu 2020/21. selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Dušan Bajević nije bio razočaran kvalitetom rivala.

Bh. reprezentacija će igrati u grupi 1 Lige A zajedno s Italijom, Nizozemskom i Poljskom.

„Nismo mogli očekivati ni lake ni teške protivnike, jer žrijeb je takav da su u opticaju bile samo vrhunske reprezentacije. Sve tri ekipe su izuzetno jake, ali i mi imamo snage i kvaliteta da im se suprotstavimo na pravi način", rekao je Bajević nakon žrijeba, pa je dodao:

"Ne trebamo ni u jednom trenutku da sumnjamo u sebe i da se predamo. Utakmice sa ovakvim ekipama nam trebaju da vidimo na kojem smo mi nivou i koliko možemo.“

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pobjednik grupe igrat će na završnom turniru u junu naredne godine.

Top Komentari

pjanke_1
Iskusna izjava. Bravo cika Dusane
11 0
kaskada24
Ni riječ ne bih dodao ni oduzeo! Veliki možemo biti samo ako se kalimo na velikim, ništa linija manjeg otpora! Bravo Treneru
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti