18

Komentari (18)

Sport123
To je neka taktička zamisao nema šta drugo bit hahaha
jassony
Treba pozvat bar jos jednog sto je sigurno sigurno je
user1595066044
Ma nema razloga da ga ne pozove, lik je treči golman velikog NK Maribora ???
GuiliDamou
Kakav cirkus! Ovo sve gore i gore majke mi... Pa Piric ne brani za Maribor uopste jbt... Da Bog sacuva...
gh0ast
Vidim malo narod odusevljen ovim pa da malo vam docaram, mozda i nacrtam,ovcice mile. Pozvao je igraca koji i treba biti tu, 4 je s razlogom jer - Sehic je prvotimac definitivno, Begovic je tu za treninge i moral, Buric vazda bio pozivan eh sad je red na jednog mladjeg da dodje, da se uklopi pa ce dobiti sansu kad tad.
Sanagoal
Cuj Sehic prvotimac. Pa da je dobar branio bi u nekom velikom klubu a ne po klubovima koji su na dnu Turske lige. Pa Asmir je vise naucio od sjedenja na klupi kod Chelsea i Milana nego Sehic za sve ove godine. Sad je opet prvi golman u klubu i treba da bude i u repki!
gh0ast
U reprezentaciji tutkune
TesanjskiBrnjo
Cirkusant. Najgori trener u historiji.
gh0ast
Evo pljuvatora, sad ce izbori, beeee
TesanjskiBrnjo
Objasni mi kako je ovo dobra odluka? Pa Piric je ****jivom motkom otjeran iz Maribora koji je trenutno slabiji od Sarajeva.
Mowzilla
Valjda zna sta radi...
gh0ast
Naravno da zna. Jbt covjeku je 26 godina, ne vidim zasto ga ne bi pozvao. Nece sehic braniti 100 godina.
Mowzilla
Slazem se, ali bolje mozda da ga je zamjenio recimo Buricem, msm da imamo bitnijih pozicija gdje bi trebalo povecati konkureniciju, samo kazem...
Uranija
@Mowzilla apslolutno je tačno to što pričaš, ovaj @gh0ast baš srčano brani selektora... kao da je golmanska pozicija kod nas upitna... od napadača preko veznog, štopera i bekova...sve nam više škripi...ali eto neka neko planira sa golmanima...
gh0ast
Treba dovesti mlađe - treba generaciju smijeniti. I branim zato što jedva čekate da pljujete po svom.
Mowzilla
Niko nije pljuvao, samo kazem da ja nisam za to da gomila bezze golmansku poziciju kad nam skripi svuda samo ne tu...
gh0ast
Kao da je zavrsio sa spiskom ...
forgemp
Ma najbolje jedno 5-6.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.