12

Komentari (12)

Penderinos
Sam Duško je izjavio da trenutno ne postoji ni jedan igrač i naše lige koji je na nivou repke
kaskada24
Ajde Baja iznenadi nas i naša očekivanja.
_admirr.x
**** li te Dennis,pozovi Stilica i Ahmetovica koji su po prikazanom godinama u nazad itekako zasluzili priliku,a ti nekakvog Dennisa zoves.Jadna je i ova rep i selektor..
vedin
DamirT
Yebo te oni.Jedan 32,a drugi 35 godina...
Amarinho
Jedi gov*@ imaju preko 30 godina i nisu uopste na noviou za Repku, zato zacepi usta kad nemas pojma konju
nije.suplja
Brukas se drug
Penderinos
@_admirr.x jebli te oni matori, pun mi je kuraac i stilica i ahmetovica, jednostavno nisu nivo reprezentacije jedino uspijevaju u ovoj usranoj ligi a obojica su imali priliku igrati u inostranstvu gdje je ahmetovic bio ispod prosječan igrač u prosječnim timovima a stilic je takodjer bio uspješan jedno vrijeme u Lechu poslije je propao ko žeton. Dajte priliku mladim perspektivnim momcima koji igraju u jakim ligama, pa i u hrvatskoj i Srbiji nosioci igre nisu iz domaćeg prvenstva iako imaju stopout jacu ligu od nas
Amarinho
_admirr.x
nek ti je dobar milosevic,zakaric aj suti molim te..
_admirr.x
svoje misljenje zadrzi za sebe,nek je milosevic,zakaric,duljevic za rep
_admirr.x
Ne moze me niko ubijedit da ne zasluzuju da odigraju makar jednu utakimicu,to sto ih mrzis to je druga stvar,objektivnost 0.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.