5

Komentari (5)

Hakkinen
A šta treba da očekujemo od naše BH repke, rezultat? Ja bih bio najjsretniji da budemo prvaci i svijeta i europe/ evrope ali ljudi budimo realni. Kod nas se igra zasniva na dva igrača Džeko- Pjanić i ti isti ne mogu pokazati isto kao u svojim klubovima jer nemaju sa kim da igraju. Npr. Lončar i da ih ne nabrajam ima ih tovar. Sve najbolje momci i pokažite koliko možete i znate.
Uranija
@Hakkinen bravo, potpisujem sve...
Zaštita Identiteta
Je li to Island neka Bogom poslana reprezentacija, Danska, Švedska, Rusija, Vels, Švica, Albanija, Srbija, Turska, Poljska?? De ne zezaj molim te. Ok, budimo realni, igramo sporo prema naprijed, teško pravimo prilike, loše koristimo igrače koje imamo.... al nemamo lošije (nemamo ni bolje realno) igrače od većine repki koje redovno igraju Euro/World prvenstva. Lošiji su nam treninzi, lošije trčimo, lošije biramo koji igrači trebaju doći na okupljanje... ko misli da je poenta zvati najbolje igrače taj je puko. Zoveš ono što najbolje odgovara ekipi. Ne uništavaš čitavu jednu generaciju fudbalera koje ne zoveš zato što imaš nekih 10ak igrača u ligama petice koje hoćeš da isforsiraš 5-6 godina...
Hakkinen
@Zaštita Identiteta slažem se i sa tvojom konstatacijom. Ima smisla fakat
Zaštita Identiteta
Ma jašta, ko će trenirat... bolje porodica, pokloni i kolači - sportski život i to.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.