Zmajevi se okupljaju na Ilidži, otkazan današnji trening

Počinju mini pripreme

Zmajevi se okupljaju na Ilidži, otkazan današnji trening

Admin Čaušević

Okupljanjem bh. reprezentativaca na Ilidži počele su mini pripreme za tri novembarske utakmice popularnih Zmajeva.

Već prije prozivke stručni štab se suočio sa otkazima zbog pozitivnih testova na koronavirus, ali i povreda pojedinih igrača.

Danas je bio planiran i prvi trening, međutim stručni štab je odlučio da ga otkaže jer veći broj reprezentativaca stiže tek kasnije poslije podne. Oni koji su igrali proteklog vikenda obavit će u hotelu lakši trening oporavka.

"Sada nam je da sačekamo da saznamo da li ćemo biti svi na okupu ili ne, da li će biti potrebno da pozovemo još neke igrače jer smo već pozvali trojicu

Želim da svi dođu zdravi, pa nešto konkretno možemo tražiti sutra. Pred nama je prijateljska utakmica zato smo pozvali i nove igrače da vidimo gdje se nalazi i naše prvenstvo.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Sve to nije isto kao u Evropi. Cilj je približiti se što bliže, da igrači znaju šta im je raditi. Da vidimo i gdje smo i šta samo, ali za zemlju koju predstavljaš moraš biti uvijek ozbiljan do kraja", rekao je Dušan Bajević.

Zmajevi će u četvrtak igrati protiv Irana na Koševu u četvrtak. Nakon prijateljskog duela sa azijskom selekcijom slijede takmičarski mečevi Lige nacija protiv Nizozemske u nedjelju, te Italije na Grbavici sljedeće srijede.

Top Komentari

Hakkinen
A šta treba da očekujemo od naše BH repke, rezultat? Ja bih bio najjsretniji da budemo prvaci i svijeta i europe/ evrope ali ljudi budimo realni. Kod nas se igra zasniva na dva igrača Džeko- Pjanić i ti isti ne mogu pokazati isto kao u svojim klubovima jer nemaju sa kim da igraju. Npr. Lončar i da ih ne nabrajam ima ih tovar. Sve najbolje momci i pokažite koliko možete i znate.
6 2
Zaštita Identiteta
Ma jašta, ko će trenirat... bolje porodica, pokloni i kolači - sportski život i to.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi