Musa o sukobu Bajevića i Misimovića: Očito mediji znaju najbolje šta se dešava, ja nisam ništa vidio

Pomoćnik selektora nakon meča

Musa o sukobu Bajevića i Misimovića: Očito mediji znaju najbolje šta se dešava, ja nisam ništa vidio

E. Čaušević

Reprezentacija BiH poražena je večeras od Italije sa 2:0.

Zmajevi su u posljednjem kolu Lige nacija doživjeli novi poraz i nastavili su crni niz jer smo već godinu dana bez pobjede.

Nakon utakmice Slaven Musa koji se dotakao i sukoba između Dušana Bajevića i Zvjezdana Misimovića.

"Teška godina za cijelo čovječanstvo. A, možemo pričati o tri mjeseca gdje nismo slavili nijedan meč, a ne cijela godina gdje to možda zvuči dobro za klikove i portale. Najviše smo razočarani što se nismo plasirali na EP i tu ostaje najveći žal".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Ako su to mediji prenijeli njih pitajte. Oni očito znaju najbolje šta se dešava u našem kampu. Ja sam bio tamo, nisam ništa vidio i ne mogu ništa da kažem", rekao je Musa o sukobu Bajevića i Misimovića za Nova BH.

"Profiliralo se nekoliko igrača koji će sigurno biti budućnost reprezentacije. Uz sve probleme koje smo imali pred utakmice i te izostanke prvenstveno Džeke. Višća nije mogao igrati radi povrede lože. Momci su odigrali u skladu s mogućnostima i dali su maksimum. Jedino što ostavljamo zalog nekim drugim ljudima koji će doći su ti mladi igrači".

Top Komentari

Fk1921
Pa novinari samo pisu ono za sto su placeni. A ocigledno im je neko platio da pisu o svemu osim o samarcini koju je primio nas gazda.
6 0
Rajvosa2019
Veli da nista nije vidio - doduse nosa i ove cvike, jedno okce u sir jedno u kajmak
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi