Gdje će Dušan Hodžić? Trenutno je u Sarajevu, ima ponude iz komšiluka

Iskusni desni bek

Gdje će Dušan Hodžić? Trenutno je u Sarajevu, ima ponude iz komšiluka

A. Čaušević

Dušan Hodžić je vrlo dobro poznato ime ljubiteljima Premijer lige BiH.

Hodžić je krajem prošle sezone nakon nekoliko sasvim pristojnih sezona napustio Sarajevo i postao slobodan igrač.

Ovaj 27-godišnji defanzviac je još uvijek u potrazi za novim klubom. Trenutno se nalazi u Sarajevu gdje se sa privatnim kondicionim trenerom priprema za izazove koje slijede.

Hodžić nam je kratko da na stolu ima ponude iz komšiluka, tačnije iz Srbije, ali da će sačekati prije donošenja konačne odluke.

"U potrazi sam sa klubom, još ništa nisam riješio. Najkonkretnije što imam su ekipe iz Srbije, ali sačekat ću još malo", kratko je kazao Hodžić za SportSport.ba.

Osvajač nekoliko trofeja u BiH je ranije bio povezivan sa Rudar Prijedorom i Borcem, ali kako sada stvari stoje te opcije su otpale.

Oglasi

Inače, nakon što je napustio Bordo tim Hodžić se početkom juna na emotivan način oprostio od trofejnog kluba s Koševa putem Instagrama.

"Oproštaj od FK Sarajevo u kojem sam proveo pet nevjerovatnih godina, na ovaj način mi je jedan od najtežih momenata u karijeri", rečenica je kojom je Hodžić započeo oproštaj od Sarajeva u objavi na Instagramu.

"Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za Bordo dres, a nezaboravni momenti sa naših Evropskih takmičenja i podizanje svih titula ostat će mi omiljene uspomene u životu."

"Zahvalan sam svim ljudima iz kluba, što su mi pružili priliku da budem i ja dio Bordo priče, trenerima na predanom radu, saigračima koji nisu samo sjajni fudbaleri, nego i sjajni prijatelji."

"Zahvalan sam i navijačima koji su svaku utakmicu bili tu za nas, i koji nikada nisu prestali vjerovati da možemo svi zajedno napraviti zavidne rezultate."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svojim prijateljima i saigračima želim sreću u narednim izazovima, jer sam uvjeren da imamo i dalje sjajnu ekipu koja će da pravi još mnogo historijskih uspjeha."

"Drago mi je što sam bio dio ovakve fudbalske historije i veličine kao što je FK Sarajevo", završio je on.

Promo

Top Komentari

user1571956549
Sranje od igeaca kao i klub za koji je igrao... Lijep pozdrav istomisljenicima ostali MRSSSS....
2 10
GuiliDamou
Kakav smo mi olos od ljudi! Valjal nam iko jbo nam svak familiju!? Pa i ako je los, moras liga gadit tolko jbt… evo ne znam momka, nidje veze, nezgodno mi ispred njega… pih jbo nam pas mter…
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi