Dušan Martinović produžio ugovor sa Radnikom

Na još godinu dana

Dušan Martinović produžio ugovor sa Radnikom

Vezni fudbaler Radnika Dušan Martinović danas je potpisao novi ugovor sa klubom iz Bijeljine.

Martinović je sa Radnikom produžio ugovor na još godinu dana, nakon čega je izjavio da je sretan što su se stvari tako odvijale.

"Osjećao sam potrebu da produžim ugovor sa Radnikom na još godinu dana, jer su ljudi iz kluba to htjeli, a ujedno da im se zahvalim na pruženoj podršci, onda kada mi je bilo najteže u vreme kada sam imao tešku povredu koljena. Nadam se da ću u narednoj sezoni pružati još bolje partije i da će Radnik igrati respektabilnu ulogu u Premijer ligi BiH", riječi su Martinovića.

Dušan Martinović (30) je član Radnika od ljeta 2016. godine, a sada je ugovorom za klub iz Bijeljine vezan do ljeta 2019. godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U karijeri je igrao za brojne klubove u Srbiji poput Kolubare, Napretka, Borca iz Čačka i Jagodine, a jedno vrijeme je igrao i za Pegasus iz Hong Konga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije