Žižović: Protiv Krupe smo oslabljeni, ali vjerujem u pobjedu

Trener Radnika iz Bijeljine

Žižović: Protiv Krupe smo oslabljeni, ali vjerujem u pobjedu

Nakon poraza od Željezničara, Radnik se okrenuo narednom susretu u kojem će na Gradskom stadionu odmjeriti snage sa Krupom.

Bijeljinci će u ovom meču biti oslabljeni, jer zbog žutih kartona pravo nastupa nemaju kapiten Dino Beširović i napadač Ševko Okić, ali unatoč tome u taboru Radnika ne gube nadu da mogu doći do vrijedna tri boda protiv Krupe.

"Nemamo puno vremena za razmišljanje. U subotu igramo sa Krupom, pa se dobro moramo spremiti. Nakon poraza na Grbavici od lidera Željezničara, nastavili smo sa svojim redovnim aktivnostima, koje su sastavni dio priprema pred narednu utakmicu. Tokom sedmice koja je na izmaku dobro smo izanalizirali sve greške koje su pravili u utakmicu protiv Željezničara, a i skenirali smo Krupu koja ove takmičarske sezone zaista igra dobro, pa i nije čudo što su se našli u Ligi za prvaka BiH", kazao je trener Mladen Žižović, dodavši:

"U ovoj utakmici ne mogu računati na Beširovića i Okića, ali smo spremili adekvatne zamjene, koje neće poremetiti našu igru i ono što smo zamislili da ostvarimo u ovoj utakmici. Naravno, i u ovoj utakmici tipujemo na tri boda. Pokazali smo da uvijek možemo više i bolje, a zašto to ne ponoviti i u utakmici protiv ekipe sa Vrbasa."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik i Krupa nalaze se na petom, odnosno šestom mjestu sa istim brojem bodova (36), s tim što Krupa ima nešto bolju gol razliku.


Utakmica na Gradskom stadionu u Bijeljini igra se u subotu, sa početkom u 16:30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti