Nije se pojavio jutros na treningu: Barcelona dogovorila dolazak novog napadača

Valencia pristala na ponudu Katalonaca

Nije se pojavio jutros na treningu: Barcelona dogovorila dolazak novog napadača

Endin Čaušević

Barcelona se našla u problemima nakon što je potvrđeno da će Luis Suarez propustiti ostatak sezone zbog povrede.

Urugvajac se povrijedio na meču Superkupa protiv Atletico Madrida, ali niko nije očekivao da će njegov oporavak trajati čak četiri mjeseca. Iz kluba su odmah morali u potragu za novim napadačem jer je Suarez bio jedini klasični napadač kojeg imaju.

S Barcelonom se povezuje dosta imena, ali čini se da se već zna ko će stići na Camp Nou. Mundo Deportivo objavio je danas da je Barcelona sve dogovorila s Valencijom, te da će napadač ovog tima Rodrigo nastaviti karijeru u katalonskom klubu.

Također, Rodrigo je jutros propustio trening Šišmiša i navodno je već na putu za Barcelonu gdje treba odraditi ljekarske preglede i zvanično potpisati saradnju s Blaugranom.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 28-godišnji španski napadač u dosadašnjem dijelu sezone za Valenciju je odigrao 23 utakmice i postigao je četiri gola, te upisao čak deset asistencija.

Rodrigo je ponikao u Celti, a igrao je za Real Madrid Castillu, Benficu i Bolton.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi