Dušan Tadić sa saigračem i velikim prijateljem gradi soliter od 10 spratova

Razmišlja o budućnosti

Dušan Tadić sa saigračem i velikim prijateljem gradi soliter od 10 spratova

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Dušan Tadić ima velike planove za budućnost, svjestan da mu se bliži kraj igračke karijere.

Kapiten Srbije uplovio je u investitorske vode, a prema otkrivanju portala 021.rs, poslovnu zgradu na mjestu hotela "Sajam" u Novom Sadu gradit će firma u kojoj polovinu vlasničkog udjela ima fudbaler Fenerbahčea.

On je, zajedno sa svojim poslovnim partnerom, saigračem i prijateljem Milkom Novakovićem, već ulagao u nekretnine u Srbiji.

Regulatorni plan predviđa da se na dijelu sadašnjeg kompleksa sajma izgrade objekti visine i do deset spratova. Tu je takođe i mogućnost da se sadašnji hotel Sajam sruši kako bi na njegovom mjestu bio izgrađen objekat do deset spratova.

To bi trebala da bude treća nekretnina u Srbiji u koju ulažu Tadić i Novković.

Edin Džeko bi mu mogao puno pomoći

Tadić je ovog ljeta iz Ajaxa prešao u Fenerbahče i sa Edinom Džekom želi donijeti Feneru titulu na koju se čeka od 2012. godine.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

On je drugi kapiten tima, odmah iza Džeke, a sa reprezentativcem BiH se najviše druži i imaju zaista sjajan odnos.

Podsjetimo da je i sam Džeko investirao u razne nekretnine, posjeduje i vlastiti restoran, te svakako može dati korisne savjete Tadiću koji ima sličan pogled na budućnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi