12

Komentari (12)

Blueboy
Ma de ba,nema vece ciganije od Turaka,prljavi su ko krmad,smrde na kilometar.
user1675926959
Koji huškački portal jbt Bavite se sportom zbog čega i postojite budale jedne
Delminium
Ne znam ko je u ovoj priči veće gowno ispao. Ovaj genocidaš što je došao u zemlju čije stanovnike mrzi iz dna duše, ili je Fener što je ga doveo.
user1681500506
Brate ista ****a Pa nije krv voda!!!!
TurgutBayraktar
Pa onda ste svi isti mislis da niste srbi ili hrvati jok nego rusi morate biti nesto
epa
Ma turci ko turci koliko cjene Islam i vjeru najbolji pokazatalj sto nisu htjeli glasati za azkon o genocidu u Srebrenici... vole oni vise srbe od Bosnjaka i muslimana... jbg ipak su vise srbi bili pod njihovom vlasti..
Arnel925
Prvo da znaš historiju i znaš da čitaš knjige i znaš imalo politiku i historiju Turske. Znao bi i nesto pametno napisati. Turska nikad ne moze priznati nikakav genocid dok ne priznaju genocid u svojoj zemlji nad Jermenima.
HamzaVojvoda
Od koga su bili vise? Od.bosnjaka? To jest srba koji su promjenili vjeru? Interesantno poredjenje
E.Car
Ne vrijedi ponavljati, učite djeco da vas ne prave budalama. Turska mora prvo priznati genocid u svojoj zemlji da bi priznali genocid u Srebrenici. Sve njihove izjave su tonu priznavanja i ono što je sud dokazao na milion stranica je jedino što nam i treba i toga se oni drže. Jedan njihov zakon ili rezolucija ništa neće promjeniti.
E.Car
Bošnjaci koji su prihvatili islam nisu bili srbi mitomanu, bili su lokalni Bošnjani-bogumili!!! Nametanje kršćanstva preko tadašnjih vladara od strane zapada nisu željeli prihvatiti i zato je "Bosna šapatom pala" kada su Osmanlije krenuli u osvajanje jer su prihvatili Islam više od kršćanstva.
HamzaVojvoda
znam boli istina i najkrvavije je kad brat na brata ruku digne pa zato i jeste tolka mrznja jer smo isti priznali ili ne. Idi testiraj genetiku ako smijes pa vidi kojoj naciji pripadas jadnice
DobarLos
Cuj nisu zaboravili, dali mu platu. Doveli ga da igra!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.