Missica o čovjeku od 80 miliona: "Život mu se okrenuo naglavačke, ali on je Srbin, žilav je"

Prolazi kroz najteži period u karijeri

Missica o čovjeku od 80 miliona: "Život mu se okrenuo naglavačke, ali on je Srbin, žilav je"

A. Čaušević

Djevojka o kojoj je šuška da mu je partnerica odlučila je odbrani srbijanskog napadača koji se proteklih sedmica suočava sa žestokom kritikama zbog njegove igre pošto na terenu djeluje kao duh.

Dušan Vlahović prolazi kroz možda najteži period u karijeri. Nako što se vratio poslije odustva zbog povrede nekada neumoljivi napadač nije ni sjena samog sebe.

Beograđanin je zaista igrao fenomenalno u dresu Fiorentine što mu je omogućilo transfer od 80 miliona eura u Juventus. U ovoj sezoni je zabio skromnih 10 golova, a na posljednja četiri susreta nije tresao mrežu.

Mediji na Apeninima su u februaru prošle godine špekulisali o mogućem flertu Vlahovića sa bivšom Miss Italije Carolnom Stramare. Niti fudbaler niti manekena nikad nisu potvrdili ili negirali šta se dešavalo između njih.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cor74gCtPUJ/?hl=en[/instagram]

Atraktivna Italijanka je prije nekoliko dana odlučila da progovori šta se to dešava s Vlahovićem i pokušala da objasni njegov sušni period pred protivničkim golom.

Oglasi

"To je momenat koji se morao desiti. Bio je veoma uspješan u Fiorentini, a u Juventusu ga je dočekala nova realnost koju možda nije ni sam očekivao", rekla je Miss Italije iz 2019. godine.

"Odjednom se našao u Torinu, igra za Juventus. Život mu se okrenuo naglavačke. Problemi sa prepnom? To ga je mučilo i ranije, ali ne želi da bude van igre."

"Uvijek želi dati više od sebe. On je Srbin, žilav je. Jako mu je stalo do Juventusa. Zavidim mu na nekoliko stvari. Koliko je skoncentrisan i koliko njegove žele da dođe do cilja u svom poslu."

[instagram]https://www.instagram.com/p/CoCk2HvqNZq/?hl=en[/instagram]

"Dušan je nevjerovatan igrač, nema dilema oko njega. Nisu mu slučajno dali broj 9", završila je 24-godišnjakinja.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vlahović je dosta pauzirao ove sezone zbog povrede, međutim nakon povratka na teren ne uspjeva da pronađe pravu formu.

Ipak, iako nema poseban golgeterski učinak interesa za njegov igrački karton ne manjka tako da se ponovo povezuje sa transferima u Real Madrid i Arsenal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi