Scena iz Torina izazvala nevjericu na licima navijača Juventusa: Je li moguće da se ovo dešava?

Dušan Vlahović sam protiv svih

Scena iz Torina izazvala nevjericu na licima navijača Juventusa: Je li moguće da se ovo dešava?

Midhat Šljivak

Juventus nije uspio da pobijedi Romu u susretu 3. kola italijanske Serije A.

Derbi meč ovog kola okončan je rezultatom (1:1), iako je Stara dama dominirala u većem dijelu utakmice.

Juventus ni na početku ove sezone ne izgleda kao šampionski tim. Očigledno je da ekipi Massimiliana Allegrija nešto nedostaje kako bi ponovo krenuli u dominaciju italijanskim fudbalom.

Da Juventus nema 'tim' pokazuje i scena s jučerašnje utakmice protiv Rome u kojoj je napadač Stare dame Dušan Vlahović došao u sukob s protivničkim igračima.

'Zakuhao' je Vlahović sa Chrisom Smallingom, počelo je naguravanje, a zatim su u pomoć svom saigraču pristigli i Roger Ibanez, Gianluca Mancini te Bryan Cristante.

Navijače Stare dame razočaralo je što apsolutni niko nije potrčao u pomoć Vlahoviću. Ostavljen je sam da se 'bori' s protivnicima i mnogi navijači Bianconera razočarani su takvim stavom ekipe.

Oglasi

Oni bi mnogo radije vidjeli borbeni duh u svom timu i činjenica da niko nije potrčao da pomogne Vlahoviću poprilično ih je razočarala.

[twitter]https://twitter.com/10x2I/status/1563768075262246914[/twitter]

Na ovakve scene u Torinu nisu navikli. Prethodnih godina bilo je momaka koji su bili spremni i da se potuku ako treba i očigledno je da takvih igrača nedostaje Staroj dami.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dosta je uvjerenja da je Juve postao 'suviše prijateljski tim' prema velikim rivalima i da zbog toga nema oštrine, volje, želje i borbe za pobjedom.

Juventus nakon tri odigrana kola ima pet osvojenih bodova, ali igra koju pružaju izabranici Maxa Allegrina ne sluti na dobru sezonu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi