15

Komentari (15)

demar
Nisu mi nikad bili jasni ovi Fiorentinini navijaci. Kao prvo, ne moze vama Juventus nikako biti rival jer je godinama 10 klasa ispred vas. Kao drugo, sto se ljutite na igraca a ne na upravu koja vam je 3 najbolja igraca prodala upravo Juventusu (Bernardeschi, Chiesa)? Kao treće, prijetiti nekome zbog prelaska u drugi klub mogu samo mentalno zaostali likovi. Dno dna.
Ecosport
Ne kontam što je Juventus najveći rival Fiorentini. Fiorentina nije u samom vrhu lige, pa da joj je Juventus najveći rival. Čovjek prelazi gdje misli da će mu biti bolje, a Fiorentina će zaraditi veliki novac za to. Trebaju mu biti zahvalni na onom što je donsad učinio i što će klub zaraditi. Sve ostalo je bezvezna priča.
capslockenter
Zato što su im neke godine uzeli Roberta Baggia, od tada ih navijači Fiorentine mrze iz dna duše..
Ecosport
@capslockenter ako je to jedini razlog, onda im je razlog bezveze
HarisADP
Zato što italijani su mnogo strastveni, jedino se s njima mogu porediti turci i latino amerikanci i misle da je njihovo klub najveci.
emanuelmacron
neznam sto se srbi ljute kad i neko kaze ,u ovom slucaju ciganski izmet,pa oni jesu vecinom cigani,ruma ,nis,sabac,kragujevac,loznica i beograd su vecinom romi ili porijeklom.Jedino ovi iz Bosne nisu ,malo bijeljina.To je ziva istina ali o tome se malo zna. Zna se da cigani najbolje pjevaju a srbija je puna toga,a i najteza je kaze se ciganska politika,a to je srpska ista.
emanuelmacron
neznam cinimi se da to znaci ****o,izmet,sranje
Ante G.
@emanuelmacron Meni se opet cini da se "ne znam" pise rastavljeno. Pozabavi se malo sa svojim jezikom, osnove maternjeg nisu los pocetak. Bice vremena za strane jezike.
Eduard
Jos jedan Kuluševski, Bernardeski, De Light itd. u najavi.
edin_93
Zašto baš Juventus? Zašto zabiti nož u leđa klubu koji ti je sve dao odlaskom kod rivala? Od toliko dobrih klubova i liga... Nema sreće za ovog talentovanog mladića u budućnosti siguran sam.
Ante G.
Klub koji ti je dao sve? Sto taj klub tebi ili meni ne da sve na svijetu? Ili nekom nesretnom migrantu, spasi neko gladno dijete iz Afrike? Jer ne vidi svoju korist u tome. To sto ti mislis da je klub dao sve Vlahovicu, u ekonomiji se naziva ulaganje. Ulozili su u njega, sada ce da izvuku profit i to je to. Da im je toliko bitno rivalstvo, rekli bi jedno jasno NE, za sve pare svijeta i kraj. A ovako kao podlegli cifri... Smijesno.
edin_93
@Ante G. Ne dovodim ja u pitanje zaradu kluba, naravno da će da zarade i trebaju, ali ulaganje koje si pomenuo je ključna stvar.
Zamisli da radiš u nekom rudniku i neka firma te zove i ponudi ti da radiš za njih, plate ti školovanje i sve ostalo. Ko garantuje i firmi i u ovom slučaju Fiorentini da će da se isplati to ulaganje? Naravno da ćeš svojim radom, ako se isplati i toj firmi doprinijeti, ali i sebi samom mnogo više nego što ti je davao neko dugi kad si bio na dnu. Ko te tada pogleda to se cijeni do kraja života, ako si ispravan čovjek.
Lp Ante
Ecosport
@edin_93 ali oni će uzeti 20 puta veću lovu od one koju su uložili. Po čemu je on cigan, a klub nije jer ga prodaje u Juventus? Meni su navijači koji pišu ove gluposti stvarno debili. Klubovi prodaju igrače uz saglasnost igrača. A u dosta slučajeva igrači "moraju" pristati jer im je to jedina opcija. I onda igrač ispadne cigan, a klub ne ispadne. Ne razumijem.... Uglavnom i jedni i drugi će uzeti lovu i Bog te veselio.
edin_93
@Ecosport Da, klub je sigurno rekao, eee odosmo Vlahovića prodat baš Juventusu, nikom drugom ga nedamo. Baš suprotno, ako nisi upoznat navijači Fiorenitine najviše mrze Juventus i siguran sam da je to zadnji klub gdje bi ga prodali da to nije Vahovićeva izričita želja i zbog toga kažem da je to jedno veliko nepoštivanje prema klubu i to veliko i sa razlogom ga navijači mrze. Ja ne osporavam zaradu ni njegovu ni od kluba, samo sam napisao ako vidis moj komentar, da je samo njegov put trebao poći u drugom smjeru jer za navijače fudbal još uvijek nije samo biznis ima tu još nešto.
Ante G.
@edin_93 Previse naivno gledanje na stvari. Bez uvrede, molim te. Ovo mi se cini kao prica o djed bozicnjaku. Imas dvije osobe koje odlucuju o ovome, vlasnik kluba je jedna, Vlahovicev menadzer je druga. Jedina stvar koja njih zanima ne novac. Kao i svakog covjeka na ovoj planeti. Sto su cifre vece, moze samo postati bitnije i time iskljuciti sve ostalo prilikom rezonovanja.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.