Jeziva poruka navijača Fiorentine za Vlahovića: "Ni oni te neće spasiti ciganine"

Parola osvanula u Firenci

Jeziva poruka navijača Fiorentine za Vlahovića: "Ni oni te neće spasiti ciganine"

E. Čaušević

Srbijanski napadač Dušan Vlahović nalazi se pred potpisom za Juventus.

Vlahović je odlučan da napusti Fiorentinu do kraja januarskog prelaznog roka, ali je odbio mogućnost da karijeru nastavi Arsenalu.

Topnici su nudili za njega 70 miliona eura što je Fiorentina bila spremna da prihvati, ali je Vlahović odmah dao do znanja čelnicima kluba da od odlaska u londonski klub nema ništa.

Njegov jasan stav od početka bio je da želi da ide samo u Juventus, te kako stvari stoje samo je pitanje dana kada će taj transfer biti ozvaničen.

U Fiorentini su pokušali izbjeći opciju da prodaju najboljeg igrača svom najvećem rivalu, ali očito da nemaju izbora. Mediji na Apeninima pišu da je Vlahović na korak od Stare dame i da je jasno da napušta Firencu.

Očekuje se da će Vlahović s Juventusom potpisati ugovor do ljeta 2026. godine, a godišnje će u ovom klubu zarađivati oko sedam miliona eura.

Njegova odluka izazvala je bijes navijača Fiorentine koji mu sigurno nikada neće oprostiti odlazak u redove najvećeg rivala, a to su mu već sada poručili.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sinoć je u Firenci osvanula i parola za Vlahovića koja jasno pokazuje bijes navijača Fiorentine. "Ni tjelohranitelji te neće spasiti. Ciganine, gotov si", jasna je poruka za Vlahovića od navijača Fiorentine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

emanuelmacron
neznam sto se srbi ljute kad i neko kaze ,u ovom slucaju ciganski izmet,pa oni jesu vecinom cigani,ruma ,nis,sabac,kragujevac,loznica i beograd su vecinom romi ili porijeklom.Jedino ovi iz Bosne nisu ,malo bijeljina.To je ziva istina ali o tome se malo zna. Zna se da cigani najbolje pjevaju a srbija je puna toga,a i najteza je kaze se ciganska politika,a to je srpska ista.
4 7
Ecosport
Ne kontam što je Juventus najveći rival Fiorentini. Fiorentina nije u samom vrhu lige, pa da joj je Juventus najveći rival. Čovjek prelazi gdje misli da će mu biti bolje, a Fiorentina će zaraditi veliki novac za to. Trebaju mu biti zahvalni na onom što je donsad učinio i što će klub zaraditi. Sve ostalo je bezvezna priča.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi