Vlahović ulovljen na aerodromu: Napustio je Torino i otišao u Minhen, rijetki će pogoditi zašto!

Italijani otkrili detalje

Vlahović ulovljen na aerodromu: Napustio je Torino i otišao u Minhen, rijetki će pogoditi zašto!

Admin Čaušević

Dušan Vlahović je u popodnevnim satima snimljen na torinskom aerodromu, te se odmah počelo špekulisati o mogućem transferu srbijanskog reprezentativca. 

Vlahović je ovog popodneva otputovao u Minhen i mnogi su to povezali sa transferom u Bayern, međutim situacija je potpuno drugačija.

Naime, radi se o planiranom putovanju radi provjere fizičkog stanja srbijanskog reprezentativca koji već mjesecima ima određenih problema.

Iako put u njemačku metropolu nije bio zbog transfera u Bayern još uvijek postoji da Beograđanin napusti Juventus jer je karta dolaska Romelua Lukakua i dalje otvorena.

Vlahović se ranije spominjao kao meta Bavaraca koji su sa druge strane fokusirani na dovođenje Harryja Kanea, pa je srbijanski golgeter pao u drugi plan.

Bivši član Fiorentine ja zabio za Juventus u pobjedi nad Realom sa 3:1, ali su u torinskom klubu svjedno odlučili da ga pošalju na pregled u Minhen.

Oglasi

Stara dama novu sezonu Serije A otvara 20. augusta gostovanjem Udineseu, a nastup Vlahovića na tom meču je i dalje pod znakom pitanja.

Početkom sedmice je Corriere dello Sport objasnio situaciju oko Vlahovića i Bayerna, te je sada jasno šta se mora desiti da reprezentativac Srbije ode u minhenski klub.

Jasno je da je Bayernova prva meta Kane za kojeg su poslali ponudu od 100 miliona eura i već zakazali ljekarske preglede, no Tottenham odugovlači s odgovorom i zbog toga Bavarci moraju tražiti rezervni plan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jedina opcija da Vlahović pređe u Bayern jeste da Kane ostane u Tottenhamu, a prema informacijama iz Njemačke to će se teško desiti.

Engleza već svi vide u dresu Bayerna što znači da će Vlahović najvjerovatnije i iduće sezone nositi dres Juventusa.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi