Tošić na pragu Crvene Zvezde

Obavljeni razgovori

Tošić na pragu Crvene Zvezde

S. Mlaćo

Nekadašnji reprezentativac Srbije Duško Tošić mogao bi se vratiti u Crvenu Zvezdu.

Iz Zvezde ne kriju želju da dovedu Tošića, a već su obavljeni razgovori.

"Što se tiče Crvene zvezde uvek je čast i privilegija nositi dres, uz poštovanje prema svima ostalima, našeg najvećeg kluba. Pričao sam i sa direktorom Terzićem, čuo se i trenerom Dejanom Stankovićem. Očekujem da ćemo se videti narednih dana i razgovarati detaljnije", rekao je Tošić za Tanjug.

Ističe da je ima ponuda da ostane u Kini, no odlučio je da se vrati u Evropu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Kada bi jednom ušao u zemlju ne bih mogao napolje do završetka svih takmičenja. Onda sam odlučio da se vratim u Evropu", ističe ovaj 35-godišnjak.

Nedavno su se pojavile informacije da bi se Tošić mogao vratiti u Bešiktaš, ali od toga prema svemu sudeći nema ništa.

Top Komentari

2323
Da bude blize Jeci.mozda Vranjes opet skokne do BG a on u Kini..ovakko je bolje..a Zvezda ko Zvezda dobodi isluzene igrace..Terzic kolo voli....
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti