Duško Tošić se vraća u Srbiju
Foto - EPA

Tvrde srbijanski mediji

Duško Tošić se vraća u Srbiju

M. Šljivak

Iskusni defanzivac Duško Tošić (34) mogao bi se vratiti u Srbiju.

Kako navode Večernje novosti, 34-godišnji fudbaler bi uskoro mogao postati novi član Crvene zvezde, jer se nalazi pred raskidom ugovora sa kineskim Guangzhou R&F-om.

Kineski klub je nedavno raskinuo saradnju sa legendarnim Draganom Stojkovićem Piksijem. Navodno, ista sudbina će zadesiti i Tošića, iako mu ugovor ističe narednog ljeta.

Zvezda je ta koja je najbliža njegovom angažmanu. Iako Tošić ima ponuda iz Turske, pretpostavlja se da je i njemu dosta inostranstva i da se planira vratiti u Srbiju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tošić je u karijeri promijenio veliki broj klubova. Počeo je u OFK Beogradu, a zatim je igrao za Sochaux, Werder, Portsmouth, QPR, Betis, Genčlerbirligi i Bešiktaš.

U Kini je od maja 2018. godine, a ranije je također igrao za Zvezdu u periodu od 2010. do 2012. godine.

Promo

Top Komentari

Sajaga
Nadam se da ce u Grcku,super bi suradjivao sa Vranjesem u tandemu,na svim poljima.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi