Dva kluba pokazala interes za Izeta Hajrovića
Foto: EPA

Reprezentativac BiH napušta redove Dinama?

Dva kluba pokazala interes za Izeta Hajrovića

Sve je izvjesnije da će bh. reprezentativac Izet Hajrović uskoro napustiti Dinamo.

Hajrović sa aktuelnim prvakom Hrvatske ima ugovor do decembra 2021. godine, ali Zoran Mamić ga je otpisao i nagovijestio mu da će u narednoj sezoni trenirati i igrati isključivo u drugoj momčadi 'modrih'.

Problem našem fudbaleru je što na adresu Dinama još ne dolaze službene ponude, ali čini se kako bi več sljedećih dana mogle jer se nekoliko klubova interesuje za njegove usluge.

Jedan od njih je mađarski prvak Ferencvaroš koji je nakon Eldara Ćivića svoje redove pojačao sa Adnanom Kovačevićem iz Korone Kielce, a nije isključena mogućnost ni da se Hajro, kako ga zovu, vrati u Njemačku.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Navodno ga želi i Hannover, koji u netom završenoj sezoni nije uspio osiugrati povratak u Bundesligu, a to će primarni cilj biti i u novoj. Čelnici Hannovera vjeruju kako bi im u tome mogao pomoći upravo Hajrović.

Podsjetimo da je Hajrović u Dinamo došao upravo iz Njemačke. Nekoliko godina je bio član Werdera iz Bremena.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19Blue21
E cuj kirijaši pokazali interes za Hajrovica ???
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti