Dva kluba su u igri: Torres se vraća na Otok?

Ponovo u Engleskoj

Dva kluba su u igri: Torres se vraća na Otok?

E. Škorić

Španski napadač Fernando Torres bi mogao da se vrati na Otok gdje je svojevremeno igrao za dva kluba.

Torres je trenutno u Atleticu Madridu, no tamo ne dobiva pravu šansu, pa je vlro izvjesno da će na ljeto napustiti španski klub.

Tridesettrogodišnji napadač ima ponude iz Kine i SAD-a, ali odlučan je da ostane u Evropi još sezonu-dvije, a najzanimljivija bi mu mogla biti ponuda iz Engleske.

Rafa Benitez je sarađivao s Torresom i sada želi da ga dovede u Newcastle, a druga ponuda stiže iz Southamptona, kojem također očajnički treba dobar napadač.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Torres ima ugovor do kraja sezone, planira da igra, a to mu u Atleticu ne mogu garantovati i stoga će vjerovatno saslušati ponude. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi