Krvava glava nije bila dovoljna, Pongračić htio i dokusuriti fudbalera Zvezde
Foto: Screenshot

Da li se ovo osvetilo Red Bull Salzburgu

Krvava glava nije bila dovoljna, Pongračić htio i dokusuriti fudbalera Zvezde

Nakon 0:0 u Beogradu, Crvena zvezda je u ravanšu nakon spektakularnog povratka odigrala 2:2 sa Red Bull Salzburgom i kroz play-off izborila plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Bilo je, međutim, svega u Salzburgu večeras, tenzije su se u pojedinim momentima susreta itekako mogle osjetiti, a svakako je najvatrenije bilo nakon nekih sat vremena igre.

Nakon jednog vazdušnog duela Haidare i Milana Pavkova došlo je do sudara glavama. Čini se da je deblji kraj izvukao fudbaler Zvezde pavkov koji je zaradio posjekotinu na glavi, međutim tu nije bio kraj njegovih "nevolja".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, sudija Čakir je prekinuo igru, a onda je naletio fudbaler Salzburga Pongračić i nagazio Pavkova, a stiče se dojam da je mogao izbjeći ovakav potez. Uslijedila je žustra reakcija Pavkova, ali sudija Čakir u ovoj siutaciji nikome nije pokazao crveni karton. Potom je došlo i do koškanja igrača dvije ekipe, a sve se završilo žutim kartonima za Krstičića i Pongračića.

U trenutnku kada je izbio incident na terenu Salzburg je imao prednost od 2:0 i bio na pragu plasmana u grupnu fazu LP, ali je nakon samo nekoliko minuta Ben postigao dva brza gola i izjednačio na 2:2.

Top Komentari

mico
ova situacija je uticala na dajnji tok utakmice, nazalost
5 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi