Dvije moguće destinacije za zaboravljenog Marka Pjacu

Odlazi iz Juventusa

Dvije moguće destinacije za zaboravljenog Marka Pjacu

A. Čaušević

Marko Pjaca je još uvijek najskuplji igrač Dinama kojeg je zagrebački klub na ljeto 2016. godine prodao Juventusu za 23 miliona eura.

Usljed velikih problema s povredama Pjaca u Juventusu nije uspio nikako da pokaže svoj kvalitet, a tako je bilo i na posudbama u Fiorentini i Schalkeu 04.

Zagrepčanin je sezonu počeo u Juvnetusu, međutim do sada nije upisao niti jedan nastup iako ga je Maurizio Sarri pozvao za neke mečeve.

U januaru će hrvatski fudbaler sigurno promijeniti sredinu. Ostat će u Italiji, ali će u neki od timova iz donjeg dijela tabele Serije A.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dva kluba su do sada pokazali najozbiljniji interes. U svojim redovima ga želi Genoa, ali i Verona. Na njegovom dovođenjuu posebno insistira trener Verone, Ivan Jurić.

Pjaca je sjedio na klupi u posljednja tri ligaška meča te u Superkupu protiv Lazija. Priliku za igru nije dobio.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi