Dvije ponude za Kaspera Schmeichela

Arsenal i Liverpool žele Danca

Dvije ponude za Kaspera Schmeichela

M. Šljivak

Danski golman Kasper Schmeichel dobio je dvije ponude za nastavak karijere.

Kako navode engleski mediji, sjajni golman Leicestera ima na stolu ponude Arsenala i Liverpoola i veoma je moguće da će u nekom od velikana nastaviti karijeru.

Schmeichel je prošle godine briljirao na golu Lisica i ovaj tim je na iznenađenje svih došao do naslova prvaka. Usprkos brojnim ponudama odlučio je ostati u klubu, ali je ove sezone Leicester očajan. Bore se za opstanak, a Danac nije na nivou na kojem je bio.

Ipak, ponuda mu ne nedostaje. Arsenal i Chelsea su ga spremni dovesti u svoje redove i uskoro bismo Schmeichela mogli gledati u dresu nekog od ovih timova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sin legendarnog Petera Schmeichela karijeru je počeo u Manchester Cityju. Igrao je potom na pozajmicama u mnogobrojnim niželigašima, da bi ugovor s Leicesterom potpisao 2011. godine.

Vrhunac karijere 30-godišnji golman je doživio prošle sezone kada je osvojio naslov prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi