Dvije skoro identične asistencije sjajnog Edina Višće u pobjedi Basaksehira
Višća je bio dvostruki asistent, a Crivelli dvostruki strijelac

Dobra forma bh. igrača pred mečeve kvalifikacija

Dvije skoro identične asistencije sjajnog Edina Višće u pobjedi Basaksehira

S. Pašalić

Basaksehir je u 7. kolu turske Super Lig savladao u gostima Gaziantep sa 2:1.

Gosti su poveli već u 13. minuti kada je Edin Višća ukrao loptu igračima domaćeg tima i nakon toga se sjurio prema golu te na kraju asistirao za Crivellija koji pogađa za 1:0.

Gaziantep je od 18. minute igrao sa igačem manje nakon što je Vural dobio crveni karton, ali je u 24. minuti stigao do izjednačenja kada je Twumasio postigao gol za 1:1.

Basaksehir je bio puno bolji tim u ovom meču i više je napadao, a to mu se isplatilo u 71. minuti kada je Edin Višća na sličan način kao i kod prvog gola asistirao za Crivellija koji je postigao gol za 2:1, a ispostavilo se da je to bio i konačni rezultat.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bile su ovo druga i treća asistencija Višće ove sezone, a također je postigao i dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi