Dvije skoro iste fotografije Walcotta i Artete u razmaku od 12 godina

Španac tuguje, a Englez se raduje

Dvije skoro iste fotografije Walcotta i Artete u razmaku od 12 godina

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala sinoć su na svom terenu remizirali protiv Southamptona (1:1) u okviru 13. kola engleskog Premiershipa.

Southampton je dosta bolje otvorio meč i poveo sa 1:0 u 18. minuti kada je mrežu svog bivšeg kluba zatresao Theo Walcott koji je odlučio i da proslavi ovaj pogodak.

Arsenal je uspio nekako da dođe do remija početkom drugog poluvremena, a gol je zabio Pierre-Emerick Aubameyang.

No, nakon meča u centru pažnje bio je Walcott jer navijačima Arsenala nije bilo drago što je proslavio pogodak protiv kluba gdje je stekao svoju slavu. Također, pojavila se i sjajna fotografija na Twitteru, a u centru pažnje su Walcott i Arteta.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime, ovo nije prvi put da je Walcott rastužio Artetu jer je isto uradio i prije 12 godina na meču Arsenal - Everton. Tada je postigao gol Evertonu za koji je igrao Arteta, a 12 godina kasnije nastala je skoro identična fotografija.

Image

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hakkinen
Dobra fotka pravo. 12 godina razlike ... bravo za fotografiju
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti