Dvije zvijezde Bundeslige idu s Guardiolom u City?

Aubameyang i Sane u Cityju?

Dvije zvijezde Bundeslige idu s Guardiolom u City?

Edmir Škorić

Pep Guardiola je sinoć osvojio Kup Njemačke s Bayernom i na najbolji se mogući način rastao s Bavrcima.

Ako niste upratili, a sigurno jeste, Guardiola je novi trener Manchester Cityja i njegov cilj je da Građanima donese trofeje.

Imat će dobar budžet za transfere, na njemu je samo da pronađe prave igrače. A mnogi se dovede u vezu sa bogatim engleskim timom s Etihada.

Najnovije medijske glasine prema Etihadu šalju Pierrea-Emericka Aubameyanga i Leroyja Sanea. Riječ je o ponajboljim igračima Bundeslige, napadaču Borussije Dortmund i krilnom nogometašu Schalkea.

Sane se povezivao s Realom, pa je to najbolji dokaz njegovih kvaliteta. Guardiola je obojicu imao priliku da upozna u Njemačkoj i navodno je već naredio upravi Cityja da krene po ove igrače.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Aubameyang ima ugovor s Milionerima do 2020., a Sane sa Rudarima do 2019. godine. Mogli bi učesnici rurskog derbija zaigrati zajedno kod vrhunskog trenera već ovog ljeta...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi