Dvojac iz Rome od ljeta u dresu Juventusa?
Juventus je napravio sjajan posao sa Romom nakon što su od njih kupili reprezentativca BiH Miralema Pjanića (Foto: EPA)

Manolas i Zaniolo prelaze u redove velikog rivala?

Dvojac iz Rome od ljeta u dresu Juventusa?

M. Šljivak

Juventus je spreman tokom ljeta napraviti određene promjene unutar tima.

Ekipa Maxa Allegrija će sasvim sigurno biti ojačana, a čak dvojica fudbalera Rome bi karijeru mogla nastaviti u torinskom velikanu.

Italijanski mediji tvrde da je Stara dama spremna da u svoje redove dovede mladog veznjaka Nicolu Zaniola i grčkog defanzivca Kostasa Manolasa.

Zaniolo je navijač Juventusa. Ne krije da bi nekad volio zaigrati za Bianconere, a to bi se moglo desiti jako brzo jer je Juventus spremio ponudu od 30 miliona eura za njega.

Ipak, rukovodstvo Vučice traži nešto više novca. Spremni su Zaniola pustiti za deset miliona više i biće interesantno vidjeti hoće li se talentovanom veznjaku ispuniti san da zaigra za Juventus.

Njegov putem bi mogao i grčki defanzivac Kostas Manolas. Sjajni 28-godišnji fudbaler se ranije povezivao sa mnogim velikanima i čini se kako je došlo vrijeme da ode.

Da bi do transfera moglo doći govori podatak da grčkog fudbalera zastupa Mino Raiola, menadžer koji je jako blizak Bianconerima i dvojac Rome bi mogao pojačati velikog rivala.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sada je sve samo pitanje cijene. Oba fudbalera Bianconere bi mogla koštati 80 miliona eura što je sasvim dobra cifra jer se radi o itekako kvalitetnim pojačanjima.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi