Dvojac sa Pecare ide na posudbu

Potvrđeno

Dvojac sa Pecare ide na posudbu

S. Mlaćo
NK Široki Brijeg je danas odlučio dvojac poslati na posudbu.

Radi se o Kristijan Sesar i Ivan Mustapić, koji će karijeru nastaviti u NK Neretvanac Opuzen.

“Službeno potvrđujemo kako će mladi igrači NK Široki Brijeg, 20-godišnji krilni igrač Kristijan Sesar i 19-godišnji desni bočni igrač Ivan Mustapić jesenski dio sezone provesti na posudbi u NK Neretvanac Opuzen.

Aktualni prvak 3. HNL već se više puta potvrdio kao idealno mjesto za stjecanje potrebnoga seniorskog iskustva za naše mlade igrače“, istakli su sa Pecare.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Širokog su potvrdili danas i jedno novo ime, a radi se o ofanzivcu Tonćiju Mujanu.

“Od ranije znam dosta o klubu, a i prije ti godine sam s NK Domžale igrao protiv Širokog Brijega u UEFA Europa League. Već tada sam vidio veliku sinergiju između kluba i navijača. Isto mi je potvrdio Jure Obšivač s kojim sam u kontaktu i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu. Veselim se utakmicama na Pecari“, istaknuo je iskusni Splićanin koji primarno igra na lijevom krilu, a može pokriti i ostale pozicije u napadu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi