NK Široki Brijeg predstavio novo pojačanje

Vjeruje u borbu za vrh tabele

NK Široki Brijeg predstavio novo pojačanje

S. Mlaćo
NK Široki Brijeg danas je predstavio novo ime.

Naime, na Pecaru je stigao 26-godišnji ofanzivac Tonći Mujan.

"Od ranije znam dosta o klubu, a i prije ti godine sam s NK Domžale igrao protiv Širokog Brijega u UEFA Europa League. Već tada sam vidio veliku sinergiju između kluba i navijača. Isto mi je potvrdio Jure Obšivač s kojim sam u kontaktu i koji mi je rekao sve najbolje o klubu i gradu. Veselim se utakmicama na Pecari", istaknuo je iskusni Splićanin koji primarno igra na lijevom krilu, a može pokriti i ostale pozicije u napadu.

"Vjerujem kako ćemo se svi dignuti. Došao sam pomoći momčadi i siguran sam kako ćemo se opet boriti za sami vrh", poručio je Mujan.

Najveći trag u dosadašnjoj karijeri ostavio je igrajući za Domžale u dva navrata. Kao posuđeni igrač slovenskog prvaka branio je i boje turskog drugoligaša Ümraniyespor te slovenskog prvoligaša NK Aluminij.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je bio član NK Krško, a još je igrao u HNK Hajduk Split odakle je odlazio na posudbe u NK Zadar i drugu momčad Real Club Deportivo de La Coruña.

Široki Brijeg na svom kontu nakon šest kola ima sedam bodova.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Kako ovaj ima 26 godina
6 0
Klicko
Kao da na gradjevini radi citav zivot kako izgleda star hhh
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi