Dvojica igrača Partizana pozitivna na koronavirus

Prozivka za dva dana

Dvojica igrača Partizana pozitivna na koronavirus

E. Čaušević

Srbijanski mediji objavili su danas da su dvojica igrača Partizana zaražena koronavirusom.

Naime, beogradski klub je trebao prvi dio priprema odraditi na Zlatiboru, ali je taj plan propao nakon što su dobili preporuke od ljekara da je najbolje da ekipa u ovom trenutku nigdje ne putuje.

Prozivka igrača Partizana zakazana je za 4. juli i jasno je da se na njoj sigurno neće pojaviti dvojica igrača. Naime, mediji u Srbiji objavili su da su Aleksandar Šćekić i Nikola Lakičević zaraženi koronavirusom nakon što su odradili testiranje pred početak priprema.

Iz Partizana se još uvijek nisu oglašavali po ovom pitanju, ali je jasno da se u klubu nešto dešava.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Navodno, oni čekaju da Šćekić i Lakičević budu još jednom testirani kako bi dobili potvrdu da li su zaista zaraženi, te će se nakon toga oglasiti i iznijeti nove planove za prvi dio priprema.

Top Komentari

Saimai1316
Prije ove korone sjecam se da sam ponekad znao cuti sa kazu da je neki igrac lose odigrao jer je bio prehladjen,igrao je pod temperaturom,a sad iz istog razloga zaustavili citav svijet
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti