Dvojica zaraženih u Interu, sigurno propuštaju derbi protiv Milana

Problemi na Meazzi

Dvojica zaraženih u Interu, sigurno propuštaju derbi protiv Milana

E. Čaušević

Koronavirus je stvorio velike probleme na početku sezone Serije A za Genovu i Napoli.

Genoa će morati vjerovatno naredni meč igrati s juniorima jer je skoro pola ekipe zaraženo, dok u Napoliju imaju dva slučaja koronavirusa, ali su zbog toga odlučili da ne idu u goste Juventusu.

Nakon Genove i Napolija u problemima bi se mogao naći i Inter jer italijanski mediji pišu da na Meazzi imaju dva pozitivna slučaja.

Tuttosport je objavio prije nekoliko trenutaka da su zaraženi Radja Nainggolan i Roberto Gagliardini i da će oni sigurno propustiti gradski derbi protiv Milana koji se igra 17. oktobra.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter se još uvijek nije oglasio po ovom pitanju, ali to se očekuje uskoro. Također, vjerovatno će cijeli tim morati ponovo na testiranje, a posebno igrači koji su bili u kontaktu s Nainggolanom i Gagliardinijem.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

aJdotuzla
Trebaju trazit odgodu ko p.... iz Napulja.
3 1
Arnel925
Imaju prehladu. Test pokazuje pozitivno na prehladu
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi