Dybala konačno negativan, ali još ništa nije gotovo!

Višesedmična borba s koronavirusom

Dybala konačno negativan, ali još ništa nije gotovo!

A. Čaušević

Paulo Dybala već nekoliko sedmica vodi bitku s koronavirusom.

Dybala je zajedno sa Blaiseom Matuidijem i Danieleom Ruganijem bio pozitivan na Covid-19. Veznjak i defanzivac Juventusa se se oporavili, dok se borba odličnog napadača s ovom bolešću odužila.

Argentinac je do sada radio nekoliko testova i svaki je bio pozitivan. Međutim, nakon posljednjeg testiranja obavljenog prije nekoliko dana rezultat je bio negativan.

Dybala već neko vrijeme nema simptoma, osjeća se vrlo dobro i u formi, ali da bi stigla i definitivna potvrda da se izliječio od koronavirusa potrebno je i da drugi test bude negativan.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Desetka" Stare dame će u narednim danima obaviti još jedan test. Ako rezultat bude negativan znači da je infekcija definitivno prošla te da će moći početi trenirati sa saigračima.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TheAnswer
Imam grijeha od prije, ne daju mi da se registriram, inače bi osvojio ovu vašu ligu glatko. Bolje ono ovako. Zašto ne mogu igrat kad nisam registriran na forum, i vi vršite diskriminaciju
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi