Bez napretka u pregovorima Juventusa i Dybale
FOTO - EPA

Još uvijek ništa od novog ugovora

Bez napretka u pregovorima Juventusa i Dybale

Adnan Beganović

Argentinski ofanzivni fudbaler Paulo Dyabala nastavlja pregovore sa Juventusom vezane za produženje saradnje.

Naime, kako pišu italijanski mediji, igračev agent juče je razgovarao sa čelnicima kluba, no Torino je napustio razočaran.

Zainteresirane strane nisu ostvarile napredak u pregovorima, a kao i obično sve se vrti oko novca. Dybala navodno zahtjeva veliko povećanje primanja, odnosno od Stare dame tražio je višegodišnji ugovor prema kojem će godišnje zarađivati 15 miliona umjesto dosadašnjih 7.5.

Juventus je navodno spreman Dybalu plaćati 10 miliona eura godišnje uz određene bonuse, a ukoliko bi na kraju prihvatili njegove zahtjeve, Argentinac bi postao drugi najplaćeniji igrač torinskog kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, aktuelni ugovor Juventusa i Dybale vrijedi do ljeta 2022. godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fino alla Fine
Nek ostane na 7,5 m i na tribine, ne zaslužuje ni ovo što ima a kamo li povećanje!!!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi