Dybala odjurio u svlačionicu prije kraja utakmice, a Allegri poručio: "Možda mu je bilo hladno"

Argentinac ljut što nije igrao

Dybala odjurio u svlačionicu prije kraja utakmice, a Allegri poručio: "Možda mu je bilo hladno"

E. Čaušević

Juventus je sinoć na svom terenu remizirao s Parmom rezultatom 3:3 jer su gosti u posljednjim minutama utakmice uspjeli da dođu do boda.

Stara dama je imala vodstvo od 3:1, ali su na kraju to uspjeli da prokockaju. Junak Parme bio je Gervinho koji je uspio postići dva gola, a za remi je pogodio u posljednjim sekundama kada je veliku grešku napravio Mario Mandžukić.

Mnogi su bili iznenađeni što je Massimiliano Allegri odlučio da Paulo Dybala ostane na klupi, te argentinski napadač uopšte nije ulazio u igru. Posljednju izmjenu Allegri je napravio u 85. minuti kada je Bernardeschi izašao zbog povrede, a umjesto njega ušao je Emre Can.

Dybala se zagrijavao do tog trenutka, ali kada je vidio da neće igrati nije se vraćao na klupu već je odmah otišao u svlačionicu. Jasno je da je Argentinac bio ljut što nije igrao ovaj meč, a Allegri je pokušao nakon meča da to prokomentariše uz dozu humora.

"Nisam ga čak ni vidio, niti sam znao da je to uradio. Možda mu je bilo hladno pa je otišao ranije u svlačionicu", rekao je trener Juventusa nakon remija protiv Parme.

Dybala ne igra baš u najboljoj formi u dosadašnjem dijelu sezone jer je na 19 nastupa u Seriji A postigao svega dva gola, te je dodao još šest asistencija.

Ronaldo: Cijeli svijet gleda Juventus jer je ovo najbolji tim

Juventus je prednost na svojoj strani imao tokom cijele utakmice, ali su na kraju uspjeli prokockati vodstvo od 3:1. Parma se nije predavala do posljednje sekunde i to im se isplatilo kada je Mario Mandžukić napravio veliku grešku, a to je Gervinho iskorstio koji je postavio konačnih 3:3.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon nekoliko loših izdanja Cristiano Ronaldo je sinoć odigrao jako dobar meč i postigao dva gola. Portugalski fudbaler je poslije utakmice izjavio da nema razloga za neku brigu, te da se ovakvi propusti dešavaju svim ekipama.

"Ovo je fudbal, sretan sam zbog golova koje sam dao, ali ne zbog remija. Parma je čekala naše greške i na kraju su to iskoristili što je normalno u fudbalu. Ne treba nikoga kriviti, to je fudbal. Cijeli svijet gleda Juventus jer je to najbolji tim i trebamo biti smireni. Nemamo razloga da se nešto brinemo jer vjerujemo u sebe. Ovo će biti odlična godina za Juventus", rekao je Ronaldo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi