Dybala otkrio Juventusov dogovor za slobodnjake: Žao mi je Mire...
Jedan šuta, a dvojica stoje i poziraju za bolju fotografiju

Stroga hijerarhija u Staroj dami

Dybala otkrio Juventusov dogovor za slobodnjake: Žao mi je Mire...

Paulo Dybala se našao u nezgodnoj situaciji od dolaska Cristiana Ronalda u Juventus. Sjajni Argentinac provodi više vremena na klupi nego što je navikao, ali kada igra - igra sjajno.

Tako je u drugom kolu grupne faze Lige prvaka upisao hat-trick protiv Young Boysa, a njegova sjajna partija je bila povod za opširni intervju za Gazzetta dello Sport.

Jedna od zanimljivijih tema kojih se dotakao je i "pakt za slobodnjake" u Juventusu i kako je on promijenjen od dolaska Ronalda u redove Stare dame.

Poznato je da je Paulo Dybala, uz našeg Miralema Pjanića bio stručnjak za slobodnjake u Juventusu, ali im se ovog ljeta pridružio i Ronaldo, pa su svi prijeđašnji dogovori pali u vodu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Prošle godine smo Mire i ja imali pakt - ako je slobodnjak više na lijevoj strani on bi šutao, a ako je na desnoj ja bih ga izveo. Kada je Ronaldo stigao napisao sam Pjaniću poruku: Žao mi je Mire, ali mislim da ove godine nećeš izvoditi puno slobodnjaka", izjavio je Dybala, pa dodao:

"Šalu na stranu, znamo kako stvari stoje. Kada je slobodnjak na lijevoj strani šuta Crsitiano, mi samo stojimo tu i poziramo za dobru fotografiju. I kod penala se zna hijerarhija - prvo Ronaldo, pa ja i onda Pjanić".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AMKO
Eto to je to za nijh je Pjanic Doktor za slobodnjake Ronaldi terba 10 puta da postigne 1 go a Pjanki od 10 pet bi dao al to je sve markentin a ti Pjanicu bjez od Ronalda iduce sezone to ti je bolje
40 8
Keno
Jebem tebi mater dybala pa pogotovo onom portugalcu
25 18

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi