Dybala stigao u Torino, slijedi razgovor sa Sarrijem

Pada odluka o nastavku karijere

Dybala stigao u Torino, slijedi razgovor sa Sarrijem

Argentinski fudbaler Paulo Dybala konačno se vratio u Torino.

Obzirom da je sa reprezentacijom Argentine igrao na Copa Americi, Dybala je ovog ljeta dobio produženi godišnji odmor, a u Trening centru slavnog italijanskog kluba se pojavio danas, kako je to bilo i najavljivano.

Neki mediji u Italiji su najavljivali kako Dybala uošpšte neće doći u Torino već će s odmora produžiti pravo u Manchester na završne pregovore s Unitedom oko prelaska u ovaj klub, ali to se ipak nije desilo.

Sky Sport objavljuje video Dybale koji se danas pojavio u Torinu, ali ne kako bi se spremao sa Juventusom za start nove sezone već kako bi razgovarao sa Sarrijem o svojoj budućnosti.

Za sada ima mnogo opcija kada je u pitanju Dybalina budućnost. Manchester United je bio najkonkretniji, ali mediji javljaju kako je on odbio mogućnost prelaska na Old Trafford, odnosno razmjene sa Romeluom Lukakuom.

Ipak, bez obzira na to, Dybala namjerava napustiti Torino, a za sada njegova naredna destinacija još nije poznata.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Sigurno sda će stvari biti mnogo jasnije nakon sastanka sa Sarrijem...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi